counter for blogger
Laudastate

Laudastate

July 17, 2000

Opdrachtgever: Tadema Bouw Leeuwarden

 

Opdracht: Ontwerp van 19 appartementen met deels een parkeergarage

 

Locatie: Leeuwerikstraat te Leeuwarden

 

Realisatie: 2000

 

Het appartementencomplex ligt in een dertiger jaren buurt. Dit was aanleiding om het gebouw aan te laten sluiten bij de omgeving. Het parkeren vindt op eigen terrein plaats Hiervoor is een open parkeergarage gerealiseerd die 1,5 meter de grond in gaat en 1,4 boven de grond uitsteekt. De eerste laag appartementen liggen dus hoger dan het maaiveld en hebben hun eigen opgang. De overige lagen zijn met een lift toegankelijk. Aan de achterzijde zijn gestuukte gevels toegepast, terwijl de voorzijde met traditioneel metselwerk is uitgevoerd.

 

 

 

Please reload

Uitgelichte berichten

Woning in Dokkum

October 1, 2009

1/1
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief