counter for blogger
Oordijk Leeuwarden

Oordijk Leeuwarden

October 23, 2006

Opdrachtgever: Oordijk te Leeuwarden

 

Realisatie: 2005-2006

 

Het gebouw is ontworpen voor een incassobureau te Leeuwarden. Het ligt aan één van de toegangswegen van Leeuwarden op een zichtlocatie. Dit gegeven was aanleiding om tot een bijzonder vormgeving te komen. In combinatie met het materiaalgebruik is het een in het oog springend gebouw geworden. Twee L vormige schijven vormen de hoofddrager van het gebouw. Deze schijven bestaan uit Daas Clickbrick stenen. Door het toepassen van de twee materialen; Clickbrick stenen en keramische tegels, is een compleet droog bouwsysteem ontstaan.

 

Het gebouw is +/- 1900 m2 groot. De start van de bouw was in september 2005 en de oplevering oktober 2006.

 

 

 

Please reload

Uitgelichte berichten

Woning in Dokkum

October 1, 2009

1/1
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief