counter for blogger
Behandelcentrum Woodbrookers Leeuwarden

Behandelcentrum Woodbrookers Leeuwarden

December 28, 2009

Opdrachtgever: Jeugdhulp Friesland te Leeuwarden

 

Opdracht: Ontwerp en realisatie van een behandelcentrum voor 64 jongeren

 

Locatie: Leeuwarden

 

Realisatie: 2009/2010

 

Het behandelcentrum Woodbrookers huisvest 32 jongeren in een open setting en 32 jongeren in een gesloten setting. Deze voor Nederland unieke combinatie van een open en gesloten setting op één terrein is een initiatief van Jeugdhulp Friesland om Friese jongeren weer dichter bij hun thuissituatie te laten wonen. De woongroepen zijn 8 jongeren groot en elke jongere heeft een eigen woonslaapkamer. Daarnaast zijn er gezamenlijke huiskamers, multifunctionele ruimten, was en droogruimte en sanitaire ruimten. Het behandelcentrum beschikt over onderwijsvoorzieningen, therapieruimten, sport- en spelruimten, groot keuken, vergaderruimten en kantoren voor medewerkers.

 

De open setting en ondersteunende voorzieningen zijn gehuisvest in het voormalige hotel conferentieoord. De gesloten setting is gerealiseerd in een nieuw gebouw.

Het gebouw is +/- 5500 m2.

 

 

 

Please reload

Uitgelichte berichten

Woning in Dokkum

October 1, 2009

1/1
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief