counter for blogger
Renovatie woning Haarlem

Renovatie woning Haarlem

March 2, 2015

Opdrachtgever Particulier

 

Opdracht Renovatie van een woning

 

Locatie Haarlem

 

Realisatie 2015

 

De woning uit het begin van de vorige eeuw is gerenoveerd en gemoderniseerd.

De woning is geïsoleerd; voorzetwanden met isolatie tegen de buitenwanden, nieuwe geïsoleerde dakplaten en nieuwe kozijnen. De indeling is aangepast en de zolderruimte is bewoonbaar gemaakt. Hier zijn twee slaapkamer en een badkamer gerealiseerd.

Nieuwe en grotere dakkapellen zorgen voor veel licht in de kamers. De vormgeving aan de voorzijde is in overeenstemming met de bestaande architectuur. De dakkapel aan de achterzijde heeft een eigentijdse uitstraling.

 

 

 

Please reload

Uitgelichte berichten

Woning in Dokkum

October 1, 2009

1/1
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
<