counter for blogger
top of page

Nieuwbouw woning te Mûnein.


Voor een opdrachtgever ontwerpt AHarchitect een nieuwe woning te Mûnein.

De woning voldoet aan de huidige energie-eisen; duurzaam, energie-neutraal, zonnepanelen en gasloos.

De woning heeft een ruime plattegrond met een grote vide naar de verdieping. Hierdoor ontstaat er een ruimtelijke verbinding tussen onder en boven. Door grote schuifdeuren kunnen kamers met elkaar verbonden worden.

De woning heeft een wit kader waarbinnen houten horizontale antraciete rabat-delen zitten. De dakbedekking, vlakke pannen gaan over in de gevelbekleding. Op de begane grond is een deel van de woning uitgevoerd met rode lange gevelstenen. Ter plaatse van de trapopgang komt een verticale uitbouw die met verticale ramen en met lichthouten gevelbekleding dit accent versterken.

De garage heeft ook een wit kader en een dakbedekking met vlakke pannen die overgaat in een gevelbekleding.

Start bouw eind 2019.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page