counter for blogger

Laudastate

Opdrachtgever: Tadema Bouw Leeuwarden

Opdracht: Ontwerp van 19 appartementen met deels een parkeergarage

Locatie: Leeuwerikstraat te Leeuwarden

Realisatie: 2000

Het appartementencomplex ligt in een dertiger jaren buurt. Dit was aanleiding om het gebouw aan te laten sluiten bij de omgeving. Het parkeren vindt op eigen terrein plaats Hiervoor is een open parkeergarage gerealiseerd die 1,5 meter de grond in gaat en 1,4 boven de grond uitsteekt. De eerste laag appartementen liggen dus hoger dan het maaiveld en hebben hun eigen opgang. De overige lagen zijn met een lift toegankelijk. Aan de achterzijde zijn gestuukte gevels toegepast, terwijl de voorzijde met traditioneel metselwerk is uitgevoerd.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2018 AHArchitect

Contactgegevens:


AHArchitect is bereikbaar op:

Pastoriesingel 17

8458 CP Tjalleberd, Friesland

06-22 94 88 37