counter for blogger
top of page

Oordijk Leeuwarden

Opdrachtgever: Oordijk te Leeuwarden

Realisatie: 2005-2006

Het gebouw is ontworpen voor een incassobureau te Leeuwarden. Het ligt aan één van de toegangswegen van Leeuwarden op een zichtlocatie. Dit gegeven was aanleiding om tot een bijzonder vormgeving te komen. In combinatie met het materiaalgebruik is het een in het oog springend gebouw geworden. Twee L vormige schijven vormen de hoofddrager van het gebouw. Deze schijven bestaan uit Daas Clickbrick stenen. Door het toepassen van de twee materialen; Clickbrick stenen en keramische tegels, is een compleet droog bouwsysteem ontstaan.

Het gebouw is +/- 1900 m2 groot. De start van de bouw was in september 2005 en de oplevering oktober 2006.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page