counter for blogger
top of page

Behandelcentrum Woodbrookers Leeuwarden

Opdrachtgever: Jeugdhulp Friesland te Leeuwarden

Opdracht: Ontwerp en realisatie van een behandelcentrum voor 64 jongeren

Locatie: Leeuwarden

Realisatie: 2009/2010

Het behandelcentrum Woodbrookers huisvest 32 jongeren in een open setting en 32 jongeren in een gesloten setting. Deze voor Nederland unieke combinatie van een open en gesloten setting op één terrein is een initiatief van Jeugdhulp Friesland om Friese jongeren weer dichter bij hun thuissituatie te laten wonen. De woongroepen zijn 8 jongeren groot en elke jongere heeft een eigen woonslaapkamer. Daarnaast zijn er gezamenlijke huiskamers, multifunctionele ruimten, was en droogruimte en sanitaire ruimten. Het behandelcentrum beschikt over onderwijsvoorzieningen, therapieruimten, sport- en spelruimten, groot keuken, vergaderruimten en kantoren voor medewerkers.

De open setting en ondersteunende voorzieningen zijn gehuisvest in het voormalige hotel conferentieoord. De gesloten setting is gerealiseerd in een nieuw gebouw.

Het gebouw is +/- 5500 m2.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page