counter for blogger
top of page

Renovatie woning Haarlem

Opdrachtgever Particulier

Opdracht Renovatie van een woning

Locatie Haarlem

Realisatie 2015

De woning uit het begin van de vorige eeuw is gerenoveerd en gemoderniseerd.

De woning is geïsoleerd; voorzetwanden met isolatie tegen de buitenwanden, nieuwe geïsoleerde dakplaten en nieuwe kozijnen. De indeling is aangepast en de zolderruimte is bewoonbaar gemaakt. Hier zijn twee slaapkamer en een badkamer gerealiseerd.

Nieuwe en grotere dakkapellen zorgen voor veel licht in de kamers. De vormgeving aan de voorzijde is in overeenstemming met de bestaande architectuur. De dakkapel aan de achterzijde heeft een eigentijdse uitstraling.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page