counter for blogger
top of page

Prijsvraag Woningen te Heerenveen

Albert Heikens heeft in samenwerking met Archipunt deelgenomen aan de prijsvraag voor het ontwerpen van woningen te Heerenveen.

Op het terrein van een basisschool is een ontwerp gemaakt voor 24 woningen. De woningen zijn deels uitgevoerd als twee onder een kapwoningen en deels als een Cohousing complex. In dit Cohousing complex wonen mensen in verschillende samenstellingen en met verschillende leeftijden. Van jong naar oud van alleenstaand tot gezin. Het bouwblok omvat naast appartementen centrale ruimten zoals een keuken, een woonkamer, een bibliotheek, een fitnessruimte en was en bergruimten.

Duurzaamheid en Energiezuinig zijn de kernpunten bij het ontwerp.

Jaar: 2017

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page