counter for blogger
Nieuwbouw woning te Mûnein.

Nieuwbouw woning te Mûnein.

September 29, 2019

 Voor een opdrachtgever ontwerpt AHarchitect een nieuwe woning te Mûnein. 

De woning voldoet aan de huidige energie-eisen; duurzaam, energie-neutraal, zonnepanelen en gasloos. 

De woning heeft een ruime plattegrond met een grote vide naar de verdieping. Hierdoor ontstaat er een ruimtelijke verbinding tussen onder en boven. Door grote schuifdeuren kunnen kamers met elkaar verbonden worden.    

 

De woning heeft een wit kader waarbinnen houten horizontale antraciete rabat-delen zitten. De dakbedekking, vlakke pannen gaan over in de gevelbekleding. Op de begane grond is een deel van de woning uitgevoerd met rode lange gevelstenen. Ter plaatse van de trapopgang komt een verticale uitbouw die met verticale ramen en met lichthouten gevelbekleding dit accent versterken.

De garage heeft ook een wit kader en een dakbedekking met vlakke pannen die overgaat in een gevelbekleding.

Start bouw eind 2019. 

 

 

 

 

 

Please reload

Uitgelichte berichten

Woning in Dokkum

October 1, 2009

1/1
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief